Αίτηση Χρήσης Χώρου

Όποια από τα μέλη του συλλόγου ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν τον χώρο του συλλόγου, θα πρέπει να κατεβάσουν το παρακάτω αρχείο, να το υπογράψουν ψηφιακά και να το αποστείλουν στο info@steth.gr. Εάν το μέλος δεν έχει δυνατότητα ψηφιακής υπογραφής, μπορεί να το υπογράψει στα ΚΕΠ και αν και αυτό δεν είναι δυνατό να το υπογράψει παρουσία του προέδρου του Δ.Σ.

To Δ.Σ. μετά την λήψη του email θα επικοινωνήσει με το μέλος για να του δοθεί πρόσβαση.

 

Αίτηση Χρήσης Χώρου του ΣΤΕΘ DocX  PDF

 

Αφού κατεβάσετε και συμπληρώσετε την αίτηση, θα χρειαστεί να την αποθηκεύσετε σαν PDF και στη συνέχεια να την υπογράψετε ψηφιακά (Οδηγός ). Προσοχή για την χρήση της υπηρεσίας ψηφιακής βεβαίωσης εγγράφου θα πρέπει να έχετε δηλώσει τον αριθμό κινητού σας στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ) Η επιβεβαίωση του αριθμού κινητού μπορεί να γίνει άμεσα online πχ μέσω e-banking.

Μετά την επιτυχή ψηφιακή υπογραφή, στέλνετε το ψηφιακά υπογεγραμμένο PDF στο email του συλλόγου info@steth.gr ώστε να σας αποστείλουμε στη συνέχεια το ηλεκτρονικό κλειδί με το οποίο θα μπορείτε να μπαίνετε στο χώρο. Σε περίπτωση υπογραφής από ΚΕΠ, θα πρέπει να προσκομίσετε το πρωτότυπο έγγραφο στα γραφεία του συλλόγου.

Προϋποθέσεις χρήσης χώρου ΣΤΕΘ

  1. Πρέπει να είναι τακτοποιημένο μέλος και να έχει πληρώσει την συνδρομή του τρέχοντος έτους.
  2. Το Δ.Σ. διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει του δικαιώματος πρόσβασης μέσω του ψηφιακού κλειδιού ανά πασά στιγμή αν το κρίνει απαραίτητο
  3. Καταγράφεται ηλεκτρονικά το ονοματεπώνυμό του μέλους και η ώρα εισόδου και εξόδου στο χώρο. Τα στοιχεία αυτά καταγράφονται και στο #steth-doorlog του rocket.chat ώστε να γνωρίζουν τα μέλη ποιος βρίσκεται στο χώρο.
  4. Πρέπει να ακολουθούνται οι παρακάτω Κανόνες χρήσης χώρου ΣΤΕΘ

Κανόνες χρήσης χώρου ΣΤΕΘ

  • Φροντίζω ο χώρος να παραμείνει σε καλύτερη κατάσταση από ότι τον βρήκα. Μαζεύω και απομακρύνω τα σκουπίδια μου. Δεν καπνίζω μέσα στο χώρο.
  • Φεύγοντας σβήνω φώτα, θέρμανση και ότι άλλο δεν χρειάζεται να καταναλώνει ρεύμα.
  • Δεν επικοινωνώ τον κωδικό χρήσης του χώρου με κανέναν και για κανέναν λόγο. Αν αντιληφθώ κάτι τέτοιο, ενημερώνω αμέσως το Δ.Σ. του συλλόγου.
  • Αν αντιληφθώ κάτι μη φυσιολογικό́ / βλάβη / καταστροφή́, ενημερώνω το Δ.Σ. του συλλόγου. Αν ο χώρος φιλοξενεί άτομα εκτός του συλλόγου χωρίς συνοδεία από μέλος του συλλόγου, ενημερώνω αμέσως το Δ.Σ.
  • Κλειδώνω πάντα όταν φεύγω και σιγουρεύομαι ότι η πόρτα είναι κλειστή.